ЗА НАС

ЗА НАС

Автоцентър РЗТ извършва ремонти свързани само с ЕЛ. Инсталацията и електрониката на Автомобили, Вече Не извършва механични ремонти по спирачна система, ходова част, двигатели, охладителна система и скоросни кутии.
Ние сме екип от млади хора обединени от идеята да ти помогнем и бъдем полезни с нашият дългогодишен опит и професионална техника. Ние сме открити, честни, гъвкави и иновативни. Предлагаме ти най-високо качество на клиентските услуги с гаранция за професионално извършена услуга.

Основната ни дейност е ремонт на ел. инсталации и „екстри“ в автомобилите. Ремонт на Роботизирани Скоростни кутии, пневматично и хидравлично окачване, кабриолети, шибидаси, вентилация и парно (клапи и управление) , ел инсталация на климатични системи, ремонт и диагностика на оптични системи (MOST -Media Oriented Systems Transport).

Разполагаме със Диагностични системи:

  • Mercedes Star Diagnosis Xentry C4 – За Мерцедес и всички марки част от Daimler-Benz
  • Launch X431 – Поддържа се над 70 европейски, американски и азиатски марки (тази цифра не включва още около 90 китайски марки!), като това са почти всички световно известни марки.
  • Diagbox for Citroen & Peugeot Lexia 3 – Дилърски диагностичен уред за Пежо и Ситроен
  • Renault CAN Clip – Дилърски диагностичен уред за Рено и Дачия
  • VCDS – VAG COM – Дилърски диагностичен уред предназначен за всички автомобили от Ваг група- Volkswagen, Audi, Seat, Skoda
  • FORD FoCOM – Уред предназначен за диагностика на Форд и Мазда
  • BMW – Диагностичен уред предназначен за БМВ
  • Toyota TechStream j2534 – Дилърски уред предназначен за диагностика на Тойота , Лексус и Скион

Разполагаме и с диагностична апаратура за Фиат, Ланчия и други, необходими за точната компютърна диагностика на твоят проблем.

Имаме Сертификат за работа с парникови газове (Фреон), както и професионална американска машина за зареждане на климатични системи от световната, доказана марка „SUN“.

Част сме от Асоциацията „Съюз на Автосервизите“.

Стараем се винаги да сме в крак с най-новите технологии и тяхната поддръжка и ремонт с възможно най-доброто оборудване.

Ние Работим За ТеБ