Нещо Пуши

Нещо Пуши

 

Къде пуши? Вътре в колата или извън нея? При двигателя или при ауспуха?

Това са въпросите, които ще ти задам веднага. А на какво мирише? Може и да не можеш да отговориш 🙂 Ако пушат кабели и мирише на бакелит, отбий на място, на което не застрашаваш околните, излез от колата, отдалечи се на безопасно разстояние и се обърни за помощ към Пожарната, те ще ти помогнат.

 

 

 

 

 

 

 

Ако решиш, че можеш да се справиш с проблема, първо трябва да прекъснеш всички (ако имаш няколко) акумулатори, и след това да започнеш да гасиш автомобила с наличния пожарогасител. Обикновено при откачането на акумулатора пушеците изчезват сами, ако няма пламък.

 

Пушеците от двигателния отсек може да са причинени от попадане на течности върху горещи части. Това означава, че ти имаш някакъв теч, който трябва да се открие и отстрани, за да се избегне задимяването и евентуалното възпламеняване или повреждане на автомобила. Ние можем да помогнем в това начинание ако се свържеш с нас.

Ако пушеците излизат от ауспуха на твоя автомобил, това е сигурна индикация за проблем с двигателя. Обикновено е съпроводен с намаляване на количеството на маслото или охладителната течност.
За да се открие точно причината, свържи се с нас.